Notícies

PINCOMUNICAT 2021. Anul·lació del Parc Infantil de Nadal

Després de mesos de treball, hores pensant noves activitats, conèixer tots els nois i noies que havien de ser l’equip de monitors i monitores d’aquest any i adaptar el parc a aquesta nova situació que estem vivint, avui toca parar i com a entitat comunicar el següent:


1. Davant la situació actual de la pandèmia i a partir de les recomanacions del Govern de la Generalitat anunciades els darrers dies, el Parc Infantil de Nadal de Granollers ha decidit suspendre la celebració del Parc que s’havia de fer els dies 2, 3 i 4 de gener del 2022 al Palau d’Esports.


2. Totes les persones que hagin comprat un tiquet online podran recuperar l’import pagat. Des de l'entitat estem acabant de parlar amb l'empresa que gestiona els tiquets i en breu us farem saber el que s'haurà de fer per recuperar l'import.


3. No volem deixar-nos de donar les gràcies a totes les persones que des de les empreses col·laboradores, ajuntament i entitats com l’agrupació excursionista s’han implicat en la creació d’aquest parc.


4. També volem agraïr a totes les noies i nois que es van apuntar a ajudar-nos per fer de monitores i monitors. Des de la Soca podem assegurar que veure’ls amb aquella il·lusió a les reunions ens van donar un cop d’aire fresc i energia per seguir.


5. Que com a entitat, no pararem de pensar com fer un PIN i aconseguir que l’Espingueta i en Pinguai es puguin retrobar amb tots vosaltres en algun moment.


Amics i amigues de l’Espingueta i el Pinguai, que tingueu unes bones festes i ens veiem aviat!


La SOCA

Ens podeu seguir per les xarxes socials! Des d'allà us anirem informant de tot el que farem!

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar