Notícies

24a Edició del Parc Infantil de Nadal de Granollers

Qui ens havia de dir el passat 29 de desembre del 2019, quan us estàvem dient moltes gràcies i fins l'any que ve, que aquest any que ve no arribaria.

Avui dia 27 de desembre a les 10:00h del matí hagués tocat obrir les portes a un Palau d'Esports ple de jocs, tallers i activitats diverses, esperant les vostres rialles i ganes de jugar.

El Pinguai i l'Espingueta saltant per la tirolina, les galetes, el ball del pin, el laberint, el pont de mico, les xapes, els tallers de manualitats, el Pinvestigador, en Miquel al micròfon, el taller de pintar cares, les trenes, les taules de llum, el super tobogan, la zona de nadons, els inflables, els llits elàstics, la zona d'esports, el Karaoke, el rocodrom, aquest any seran un bonic record.

Avui és un bon moment per donar les gràcies a tota la gent que durant aquests 24 anys han ajudat a fer realitat un parc per tots els nens i nenes de Granollers i comarca.

Als monitors i monitores que cada any ens ajuden a donar vida al parc, a l'agrupació excursionista per acompanyar-nos cada any en aquesta aventura, a tots els col·laboradors que gràcies a les seves aportacions cada any ens ajuden a fer un PIN millor i sobretot, a tots vosaltres per venir, perquè el PIN, sense vosaltres, no tindria cap sentit.

Però un moment! No estiguem tristos! Tot i no poder fer el PIN us hem preparat algunes sorpreses que ja heu anat veient:

  • Concert del Tramvia Banc amb el Pinguai i l'Espingueta a VOTV: el pròxim dia 3 de gener a les 12:00h del migdia, podreu veure per VOTV un concert especial que vam gravar a la NauB1 fa uns dies! Podreu cantar i ballar des de casa! Aquí teniu més informació.
  • Activitats per fer a casa: us hem preparat un conjunt d'activitats perquè pugueu fer aquests dies. Des de manualitats fins a activitats d'entreteniment i un joc de preguntes per veure si coneixeu bé el PIN. Aquí les hi trobareu.

I per acabar, la Soca, acompanyada per l'Espingueta i el Pinguai, hem preparat aquest vídeo perquè, tot i que aquest 2020 no podrem estar junts, us trobem molt a faltar i esperem veure'ns ben aviat! Tenim moltes ganes de tornar a cantar, ballar i jugar amb tots vosaltres! Esperem que us agradi!

 

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar