Notícies

Comunicat oficial PIN 2020

PINCOMUNICAT

Davant la situació actual de la pandèmia i les recomanacions del Govern de la Generalitat de baixar l’activitat social i evitar trobades multitudinàries i desplaçaments innecessaris, l’Associació per al Parc Infantil de Nadal de Granollers ha decidit suspendre aquest any la celebració del Parc que es fa habitualment els dies 27, 28 i 29 de desembre.

Com que, en aquests moments, es demana reduir la interacció social i es prohibeixen les trobades de més de sis persones, no creiem que a finals d’any la millora de la situació permeti trobades com les del Parc Infantil de Nadal de Granollers, el qual sol acollir al voltant d’unes 5.000 o 6.000 persones al llarg dels tres dies.

Tot i així, no podem assegurar que el Pinguai o l’Espingueta no siguin aquells dies entre nosaltres perquè, com que no tenen telèfon, no els podem avisar i pot ser que facin el seu viatge des de la Patagònia. Si els tenim entre nosaltres, no podran estar amb els nens i nenes en el Parc Infantil de Nadal, però potser podrem trobar la manera que puguin contactar amb tota la mainada. A veure què podrem fer!

Amics i amigues de l’Espingueta i el Pinguai, que tingueu un bon curs!

La Soca

Ens podeu seguir per les xarxes socials! Des d'allà us anirem informant de tot el que farem!

 

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar