Notícies

L'Espingueta i en Pinguai ja han arribat! Benpinguda 2018

Aquest dissabte dia 1 de desembre del 2018 vam celebrar l'arribada de l'Espingueta i el Pinguai a Granollers! 

Les mascotes del PIN van arribar cap a les 6 de la tarda dalt d'un tractor acompanyats per la batucada dels Sambeiros do Río congost que amb el seu ritme van fer-nos ballar fins a la Plaça Perpinyà. Allà ja ens esperaven com cada any, el Tramvia Blanc amb les seves cançons i la cançó més important, la cançó del Pinguai! Com vam ballar petits i grans!

La festa va durar fins a quarts de 8 on tots els presents van poder guadir de la xocolata feta pel Xavi i la Mireia i per les galetes amb que, amb l'ajuda d'Espai Pa, cada any ens porten l'Espingueta i en Pinguai perquè les compartim amb els nostres amics i familiars.

I no voldríem acabar la notícia sense agraïr a la Ganxeta de Gran Centre per ajudar al Pinguai i a l'Espingueta a arribar fins a la Plaça Perpinyà i a Green Indoor per ajudar-los amb la xocolatada.

I recordeu, trobareu en Pinguai i l'Espingueta els dies 27, 28 i 29 de desembre al Palau d'Esports de Granollers i que ja podeu comprar sessions anticipades a Can Porta i a la llibreria de la Gralla. Més informació aquí.

 

DSC03374 

 

DSC03440

 DSC03439

 

DSC03421

Ajuntament GranollersEutrasa reckitt logo MASTER RGB Black Llorens GMR ComercoBadia AsociadosHomoludicusJugarxjugar