Política de privacitat

INFORMACIÓ

PINGRA – Associació Ciutadana del Parc Infantil de Nadal de Granollers., en endavant RESPONSABLE, és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) relativa a la protecció de dades de caràcter personal, pel que se li facilita la següent informació del tractament:

RESPONSABLE

Identitat: PINGRA – Associació Ciutadana del Parc Infantil de Nadal de Granollers., Amb CIF núm G-61502217, i domiciliada a l’Avinguda Prat de la Riba, núm 75 de Granollers (08401 Barcelona). Telèfon: 661. 76. 63 .64 . Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dades del Delegat en protecció de dades: No es disposa de Delegat.

FINALITATS

Descripció ampliada de la finalitat/s del tractament:

Tractarem les seves dades per a la Gestió de l’accés al Parc Infantil de Nadal de Granollers, informació o promocions vinculades amb l’entitat, així com informació d’activitats diverses que el PINGRA pugui desenvolupar al llarg de l’any.

CONSERVACIÓ

Terminis o criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.

DECISIONS

Decisions automatitzades, perfils i lògica aplicada: L’entitat NO prendrà decisions automatitzades, perfils o lògica aplicada a les dades.

LEGITIMACIÓ

Legitimació per execució d'un servei:

A causa que el tractament de dades siguin necessàries per a l'execució d'un servei, en el qual vostè és part, es fa constar que el tipus de servei de què es tracta, és el citat servei.

Com que la comunicació de dades personals és un requisit legal o contractual i un requisit necessari per a subscriure el contracte, s'informa a l'interessat/-da que està obligat a facilitar les dades personals, i així mateix que les conseqüències de no fer-ho poden suposar la no prestació del servei sol·licitat.

DESTINATARIS

Durant el període de durada del tractament, PINGRA – Associació Ciutadana del Parc Infantil de Nadal de Granollers, No realitzarà cap cessió, llevat obligació legal, ni tampoc cap transferència. Sempre que el Responsable realitzés algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels Usuaris.

DRETS

L'interessat/-da pot exercir els següents drets:

- Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

- Dret d'accés, rectificació, i supressió de les seves dades, i de la limitació o oposició al seu tractament.

- Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

A més, en compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic de l'entitat, indicant en l'assumpte "no enviar correus".

PROCEDÈNCIA DE LES DADES

Les dades personals que tractem en PINGRA – Associació Ciutadana del Parc Infantil de Nadal de Granollers, Procedeixen directament de vostè. Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessaris per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

Les categories de dades que es tracten són:

- Dades d'identificació.

- Adreces postals o electròniques.

Es tracten dades especialment protegides de menors.


MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives GDPR i LOPD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l'article 5 de l'GDPR i en l'article 4 de la LOPD, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l'interessat i adequades, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR i la LOPD per tal de protegir els drets i llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.