Notícies

En Pinguai i l'Espingueta ja han arribat! Quina benPINguda!

Ahir, cap a les 6 de la tarda, tot estava a punt per rebre en Pinguai i l'Espingueta! Roca Umbert, ben decorat. A l'escenari, el Tramvia Blanc per cantar la cançó d'en Pinguai. Al foc, la xocolata ben calenta. A les taules, les galetes del PIN i al mig de la plaça... Tots els nens i nenes vinguts de tot arreu esperant la seva arribada! El Tramvia Blanc va començar animant la festa i al cap de pocs minuts; quins crits! Els nens i nenes havien vist que en Pinguai i l'Espingueta venien caminant! Quina alegria! Abraçades, petones, cares d'alegria per tot arreu!

Quina gran festa vam fer! Tothom ballant i cantant!

IMG 4101

I al cap d'una estona... Quina xocolata més bona! Quines galetes! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Des d'aquí volem agraïr a tota la gent que ens va acompanyar durant aquesta benPINguda i a tota la gent i col·laboradors que la van fer possible!

IMG 4095

I recordeu! Ens veiem els pròxims dies 27, 28 i 29 de desembre al Palau d'Esports de Granollers per celebrar tots junts els 20 anys del PIN!

IMG 3943

Ajuntament Granollers Carns Torrent Reckitt Benckiser Mail Boxes Llorens GMR logo mutua obrasocial Comerco Badia Asociados Espai paEutrasaLa ClotxaHomoludicusKids&USSmurfit KappaLa Lola